حمص

مواد لازم:

نخود پخته نیم 

ارده 6 تا7 قاشق غذاخوری

سیر کوبیده 3، 4 حبه

لیمو 2 عدد

جعفری و گشنیز 5، 6 شاخه

فلفل قرمزیک قاشق چایخوری 

روغن زیتون4 قاشق غذاخوری

نمک   به میزان لازم 

طرز تهیه :

 هوموس ( یا به املای عربی حمص ، یعنی نخود) یکی از معروف ترین انواع مزه ترکی و عربی است که تا یونان و یوگوسلاوی هم خورنده فراوان دارد ، و حال آنکه در ایران چندان شناخته نیست . امتحات این مزه را – هر چند مجانی نیست – نگارنده توصیه می کند.

نخود را یا یک پیمانه از آبی که در آن پخته شده است در «یک دو سه» بگذارید تا خمیر شود . سپس ارده و آب لیمو و سیر را با اندکی نمک اضافه کنید و باز بگردانید تا مخلوط شود . (اگر مخلوط سفت شد کمی آب نخود اضافه کنید و بگردانید ، ولی زیاد شل نشود) مایه را در بشقاب ته گودی پهن کنید ؛ وسط آن چاله باز کنید و روغن زیتون را در آن چاله بریزید . فلفل را روی هوموس بپاشید و با برگ جعفری آرایش کنید .


cook delight منبع : cook delight |حمص
برچسب ها : نخود ,قاشق ,اضافه کنید ,قاشق غذاخوری